wva lille

Web Video Academy

Så er der go! I dag er the Web Video Academy offcielt på nettet.

Web Video Academy (WVA), er et Apple Certificeret kursuscenter, der tilbyder kurser omhandlende videoproduktion til nettet.

Vi lever i en spændende og dynamisk tid for onlinebeviste virksomheder! Video på nettet er i rivende udvikling og revolutionerer hele vores måde at kommunikere på.

Smartphones, Tablet computers, HD video, 3D Video, Social Medias, Youtube og Vimeo er eksempler på udviklingen.
Brugen af medier er under hastig forandring og radikaliserer behovet for nye mediestrategier.

Virksomheder som anerkender potientialet i de sociale medier, og udnytter de nye teknologier i deres kommunikation med forbrugere og målgrupper, vil kunne optimere deres profil og målsætning. De vil komme tættere på forbrugeren og opleve en nærværende dialog og feedback, der afstedkommer nye muligheder for innovativ virksomhed.

Web Video Academy har vi samlet nogle af branchens dygtigste folk, der har mange års erfaring med kommunikation og videoproduktion til internettet.
Erfaringerne er koncentreret i et levende netværk af fagfolk og præsenteres i en række målrettede kurser. Kurser, der alle har internettet som fokus fra planlægning til optagelse, redigering og distribution.

Om du er fotografen, der vil udvide dit kompetenceområde med videoredigering; journalisten der møder stigende forventninger fra omverdenen om, at du kan håndtere hele videoprocessen eller er du kommunikations-medarbejderen der skal lave web-tv, så har Web Video Academy et kursus for dig der ønsker kvalificering.

På dette website kan du finde kurser der passer bedst til dine behov

Tjek vores blog og videopodcasts, der omhandler de nyeste udviklinger indenfor web-video teknologien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>