Vores faste hold

  

Wiebe van der Vliet
Uddannet fra den Hollandske filmskole NFTVA. 20 års erfaring indenfor fiktion, dokumentar, reklame, tv, webvideo og multimedia. Produktioner der bla. har indbragt den franske Milia d’Or og den amerikanske Oscar. Wiebe er Apple Certified Trainer og sensor på Kbh. tekniske skole.

 

peter-zeuthen1Peter Zeuthen
Kommunikationsrådgiver, instruktør, fotograf og underviser. Jeg brænder for kommunikationsarbejdet med video og billeder, og det  har været min store interesse i mere end 20 år.  Det er et fag som udvikler sig og som  hele tiden giver nye udfordringer. De  digitale medier giver fantastiske muligheder for at arbejde kreativt med kommunikationsløsninger, der både kan fange, fastholde og involvere mennesker. Jeg er cand comm’er fra RUC., hvor jeg specialiserede mig i visuel kommunikation. Uddannet 2010 på IHK som diplomleder. Censor ved censorkorpset Erhvervskommunikation og -sprog.

atf

Anders Thormann
Uddannet fra Danmarks Fotografiske Billedskunstskole, Fatamorgana, København 1997 og fra International Center of Photography, Documentary & Photojournalism, New York 1999. Jeg laver kampagne- og præsentationsfilm og musikvideoer samt still billeder med DSLR teknik. Har boet og arbejdet fire år i Nepal og lavet dokumentar og undervisningsfilm for Mellemfolkeligt Samvirke og Danida. Jeg har været uafhængig fotograf siden 1999 og har undervist flere workshops, bla. på Centro de la Imagen i Mexico City. Medlem af BAM/Scanpix siden 2000