Om WVA

Web Video Academy er et Apple certificeret kursuscenter og en produktionsenhed etableret og drevet af TV-Glad fonden som en Socialøkonomisk virksomhed.

Vi afholder kurser, der giver deltagerne de nødvendige kompetencer til selv at kunne producere professionelle videoproduktioner til web’en.

Vores faciliteter er bl.a.

  • Egne kursuslokaler
  • Nyeste Imac 27″ til undervisningsbrug
  • Smartboard
  • Alt i redigeringssoftware til Mac og PC platform
  • Søren Gerickes køkken

På vores kurser veksler undervisningen mellem teori og praksis. Vores mål er at skabe levende undervisning, der giver deltagerne indsigt, know-how og forståelse for, hvordan den perfekte web video skabes. Hvad enten det handler om den indledende ide- og manuskriptudvikling, planlægning og workflow. Optagelsesteknik, redigering, komprimering og upload. Eller strategiske overvejelser om, hvordan du opnår det bedste resultat med din video.

Vores undervisere er drevet af kærlighed til mediet – det levende billede og den gode historie. De har alle stor praktisk erfaring fra filmverdenen, det professionelle undervisningsmiljø og journalistikken.

Vores kurser er til den professionelle fotograf, journalist eller kommunikationsmedarbejder, der ønsker video kompetencer. Den letøvede, der ønsker at skabe professionelt udseende video content. Personen der skal starte ved begyndelsen. Og til virksomheden og organisationen, der vil kommunikere levende og skabe dialog internt og eksternt .

Web Video Academy kan også producere din video. Vi kan bistå med alt fra indledende ideudvikling til færdig leveret video i HD kvalitet.

Apple certificeret kursus center
Autorisationen garanterer at vores undervisere er uddannet og godkendt af Apple til at undervise i Apple’s software jævnfør Apple’s retningslinjer. Anvendt udstyr er ligeledes Apple-certificeret.

Autorisationen sikrer vores kursister en kvalificeret undervisning på The Web Video Academy.

Kursister, der har deltaget på et af vore AATC softwarekurser kan indstille sig til eksamen. Ved bestået eksamen udstedes et diplom, der giver ret til titlen ”Apple Certified Pro”.